Select Page

Sutra Bašić i Kukić dolaze po bodove na Mokri dolac

Sutra Bašić i Kukić dolaze po bodove na Mokri dolac

Sutra HŠK Posušje dočekuje višestrukog prvaka Bosne i Hercegovine, HŠK Zrinjski iz Mostara. Utakmica je to koja se sa velikim nestrpljenjem očekuje u gradu podno Radovnja.

Posebne emocije ova utakmica izazvat će kod dvojice prvotimaca mostarskog kluba. Riječ je o Luki Kukiću i Ivanu Bašiću, rođenim Posušanima koji su zapaženim nastupima postali vrlo važni faktori u dresu Plemića.

Tim povodom zamolili smo ih za kratke komentare. Na pitanje kako komentira sutrašnju utakmicu Luka odgovara:

Naravo, bit će sigurno puno emocija al’ drago mi je da se sastajemo u prvoj ligi, da se klub vratio tamo gdje mu je mjesto. No, ja sam profesionalac i dat ću sa ekipom sve od sebe jer znamo koliko nam je ova utakmica bitna.

Osjecam se odlično. Vraćam se na mjesto gdje su počeli moji prvi nogometni koraci. S velikim uzbuđenjem i željom čekam nedjeljnu utakmicu. Jedva čekam istrčati na Mokri dolac. Za mene svaka utakmica nosi svoju draž i posebnost, ali ova protiv Posušja se još nekako ističe, jer sam poprilično vezan za svoje rodno mjesto.

Na pitanje za koga će navijati obitelj, osobito u obitelji Kukić jer svi znamo kako je Zvonko dugo godina vezan za HŠK Posušje, Luka sa smješkom odgovara:

Haha znam da je on dugo godina vezan za klub i koliko ga voli, tako da ne znam što bi rekao, al’ mislim da bi on bio najsretniji sa rezultatom 0 0!

Bašići će, prema Ivanovim riječima, vjerojatno navijati za Posušje. No, vjerujemo da se ni oni ne bi razočarali sa rezultatom 0-0.

Zrinjski je definitivno favorit u ovoj utakmici iako su na Mokrom docu, uz podršku glasnih Posušana, padali i veći klubovi.

Posušje.info

OGLASI

Loading