Select Page

TAEKWONDO PREZENTACIJA: Jedan više na treningu-jedan manje na ulici

TAEKWONDO PREZENTACIJA: Jedan više na treningu-jedan manje na ulici

Taekwondo klub „Poskok“ iz Posušja je uspješno realizirao projekt pod nazivom „JEDAN VIŠE NA TRENINGU-JEDAN MANJE NA ULICI“.

Radi se o predstavljanju posuškog taekwondo kluba djeci iz Osnovne škole Ivana Mažuranića iz Posušja, područnih škola iz Vinjana, Čitluka i Batina, kao i svim zainteresiranim posušanima. Taekwondo prezentacije se održale su se u srijedu 25.02.2015 godine u maloj sportskoj dvorani u Posušju. U organizaciji ovog projekta taekwondo klub „Poskok“ je dobio podršku Osnovne škole Ivana Mažuranića, odnosno ravnatelja i voditelja škole kao i djela nastavnika, nastavnica, učitelja i učiteljica koji su potakli djecu i doveli ih na ovaj događaj te im se ovim putem Klub zahvaljuje, kao i partnerima i sponzorima projekta Atelijer Jukiću, tiskari Olovka i foto studio Penava.

tkd prezentacija 3

Projekt je bio jako složen i na njemu se radilo više od mjesec dana. U samoj izvedbi je sudjelovalo oko 70 članova taekwondo kluba „Poskok“ koju su ponovili tri puta. Kroz tri prezentacije u dvorani se izmijenilo preko 400 posuške djece koja su zajedno sa roditeljima oduševljeno aplauzom nagrađivali akcije mladih taekwondoaša.

Prezentaciju je vodio glavni trener kluba Petar Boban uz pomoć trenera Antonia Jaže, Danijela Bobana, Valentine Bešlić i Martine Kovač. Najzanimljiviji publici su bili mali vrtićanci od 4 godine, kao i juniori i seniori koji su atraktivnim razbijanjima dasaka sve prisutne ostavili u nevjerici. Klub planira i dalje nastaviti sa ovakvim sličnim projektima te posjetiti škole u Viru, Rakitnu, Vraniću kao i susjednim općinama i na taj način poticati mlade na zdrav način života i bavljenje sportskim aktivnostima.

Taekwondo klub „Poskok“ otvara i upise novih članova za djecu od 4 do 15 godina.

Posušje.net

OGLASI

Loading