Select Page

Trener HŠK-a Posušje Denis Ćorić službeno predstavljen

Trener HŠK-a Posušje Denis Ćorić službeno predstavljen

Denis Ćorić danas je i službeno  predstavljen kao novi trener HŠK-a Posušje.

Upravo je pod Ćorićem ekipa Posušja izborila povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, a nakon toga vodio je i Široki Brijeg, te GOŠK. Nakon pregovora sa čelnicima Posušja, Ćorić je odlučio ponovno preuzeti premijerligaša s Mokrog Doca.

“Kao što ste čuli, vratio sam se u Posušje nakon tri godine. Zadovoljstvo je i čast što mogu biti trener ovog kluba. Bio sam odsutan skoro tri godine, a klub je narastao na skoro svim poljima. Kada sam odlazio, rekao sam ljudima iz kluba da ako budem slobodan, a budem trebao, da ne mogu reći “neću”. Dogovorili smo se za pet minuta. Ovaj klub, grad, navijači su fenomenalni. Nadam se da ćemo nastaviti dobru priču kao što je to bilo prvi put. Zahvaljujem se i Branku Karačiću na svemu što je napravio za Posušje”, rekao je na službenom predstavljanju trener Ćorić.

O tome kakva su očekivanja od ekipe na proljeće, Ćorić je kazao sljedeće;

“Ima prostora za napredak, pogotovo prema naprijed. Vjerujem da ćemo se još dignuti. Imamo četiri zakazane pripreme i idemo u Ljubuški sedam dana. Ekipa je dosta dobra i vjerujem da možemo bolje i bit ćemo bolji. Glavni cilj je što prije ući u mirnu luku”, rekao je Ćorić te nadodao da je, što se tiče stručnog stožera, novina trener golmana Boris Baćak, trener Dario Stipić ostaje, a što se tiče kondicijskog trenera, Ćorić je istakao da će se novo ime znati kroz par dana.

Sportski direktor HŠK-a Posušje Davor Landeka zaželio je dobrodošlicu Ćoriću, a istaknuo je i da trenutno neće biti previše promjena u igračkom kadru. Landeka je također uime HŠK-a Posušje zahvalio bivšem treneru Branku Karačiću na maksimalno iskrenoj i poštenoj suradnji, i poželio mu je puno sreće u nastavku karijere.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading