Select Page

Tri medalje na prvenstvu BiH za posuški kickboxing klub

Tri medalje na prvenstvu BiH za posuški kickboxing klub

Kickboxing klub „Vitez Mile Bošnjak“ iz Posušja je ove subote na prvenstvu Bosne i Hercegovine u kickboxingu održanom u Novom Gradu nastupio s tri člana kluba u disciplinama full contact i point fight.

Petar Crnogorac je osvojio drugo mjesto u kategoriji juniora do 75 kilograma (K1). Vedran Pole je osvojio prvo mjesto u kategoriji starijih kadeta do 45 kilograma (K1), dok je Luka Bakula osvojio prvo mjesto u kategoriji starijih kadeta do 42 kilograma (K19), a budući da je dvije pobjede izborio nokautom, proglašen je najboljim u kategoriji starijih kadeta. Na prvenstvu je nastupilo  28 klubova iz cijele BiH, s ukupno 167 natjecatelja u svim kategorijama.

Spomenimo da je i tijekom veljače Kickboxing klub „Vitez Mile Bošnjak“ iz Posušja aktivno sudjelovao na natjecanjima.  Tako je zadnjeg vikenda u veljači na Ilidža openu Luka Bakula uzeo dva zlata, u disciplinama K1 i LC. Prije tri tjedna naš klub je nastupio na desetom po redu European Cupu koji je održan u Karlovcu 7. veljače, a na njemu je Josip Crnogorac osvojio treće mjesto u disciplini K1 u kategoriji juniora. Riječ je o međunarodnom turniru u kickboxingu na kojem je nastupilo 2 230 natjecatelja iz 39 zemalja svijeta.

Radioposusje.ba

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading