Select Page

Turnir MZ Posušje ponovno krenuo: Slavili Broćanac, Kovači i Meljakuša

Turnir MZ Posušje ponovno krenuo: Slavili Broćanac, Kovači i Meljakuša

Nakon prekida iz opravdanih razloga ponovno su krenuli susreti na turniru posuških MZ, sela, zaselaka i gradskih četvrti.

Po lijepom vremenu bilo je dobre igre i, kao uvijek, obillje pogodaka što raduje i brojne posjetitelje. U prvom susretu, nakon 0:0 u prvom dijelu razigrali su se Kovač koji su pobijedili Vojušu 5:2. Zanimljivo je kako za Vojušane brani Žarko Mikulič Tuzić koji je napunio čak 55 godina. U drugom susretu bilo je neizvjesno između Landeka i Broćanca. Ipak, na kraju su slavili nekadašnji prvaci ovih turnira, momci iz Broćanca.

TurMZ16-SiricZv

U trećem susretu večeri znalo se da će opasna Meljakuša pobijediti Rastovaču. Bilo je na kraju uvjerljivih 6:1.za Meljakušu koju već „vide“ u završnici pa je i ozbiljan kandidat za prvaka turnira ove, 2016.godine. Turnir se odigrava u pravoj sportskoj atmosferi što je pred početak večeri za medije izjavio Zvonimir Širić, predsjednik Općinskog sportskog saveza. Voditelji turnira pripremaju neobične zanimljivosti, kao što su godine vratara Žarka, što je također zanimljivo u toj igri i zabavi na lijepom igralištu OŠ Ivana Mažuranića u Posušju.

22.07. PETAK

20h Kovači – Gornji Jukići

21h Marasov Brig – Osoje

22h Durmišuša – Donji Jukići

VL/PC

OGLASI

Loading