Select Page

U DVA SATA ODIGRALI DVIJE UTAKMICE: Na Kočerinu Mrvelji prošli u osminu finala, u Ružićima Binvest ispao u polufinalu

U DVA SATA ODIGRALI DVIJE UTAKMICE: Na Kočerinu Mrvelji prošli u osminu finala, u Ružićima Binvest ispao u polufinalu

Scenarij koji se ne viđa često na malonogometnim terenima dogodio se sinoć malonogometašima iz Posušja koji su branili boje Mrvelja, odnosno Binvesta iz Posušja.

Činjenica je da se na prostoru Hercegovine u tekućem mjesecu igra nekoliko turnira (Trn, Kočerin, Crnač, Ružići) na koje se prijavljuju gotove sve momčadi, pa se dogodi da neke ekipe igraju i po dvije utakmice u jednoj večeri. Nažalost, to se sinoć dogodilo haklerima iz Posušja.

IMAG0020

Naime, na Petrovdanskom turniru u Kočerinu (općina Široki Brijeg) u 22,00 sata Mrvelji su igrali protiv Print Grupe, dok je isti sastav, ali sada ispred Binvesta u 23,00 sata na Ivanjdanskom turniru u Ružićima (općina Grude) čekao susret za finale protiv AX Solinga. I ne samo to, oba susreta su otišla do izvođenja kaznenih udaraca i završila polovičnim uspjehom.

Na Kočerinu su u regularnom dijelu odigrali 1-1, da bi na kraju slavili 3:2 i prošli u osminu finala, dok su u Ružićima završili 4:4, a spretniji i odmorniji u izvođenju kaznenih udaraca bili su igrači AX Solinga.

Posušje.net/Foto: Grude Online

OGLASI

Loading