Select Page

U Grudama održane 18. Županijske sportske igre učenika osnovnih i srednjih škola ŽZH

U Grudama održane 18. Županijske sportske igre učenika osnovnih i srednjih škola ŽZH

Grude su bile domaćin 18. Županijskih sportskih igara učenika osnovnih i srednjih škola ŽZH na kojima je sudjelovalo više od 1000 učenika. Učenici i učenice natjecali su se u raznim sportovima, kao što su mali nogomet, rukomet, košarka, odbojka, stolni tenis i šah.

zupanijske-igre-grude-2015-7

Natjecanja u atletskim disciplinama održana su kao i prethodnih godina, dan ranije u Ljubuškom, koji raspolaže s atletskom stazom.

zupanijske-igre-grude-2015-9

Igre su svečano otvorene u sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama, a službeno ih je otvorila ministrica obrazovanja znanosti, kulture i športa ŽZH Ružica Mikulić. U ime općine Grude, sve sudionike pozdravio je načelnik Ljubo Grizelj.

zupanijske-igre-grude-2015-3

Mali nogomet igrao se na vanjskom terenu Srednje škole A. B. Šimića. U dvorani OŠ Ruđera Boškovića, kao i u prostorijama škola, za učenike i učenice igrala se odbojka, kao i natjecanje u stolnom tenisu i šahu. Natjecanje u košarci odigrano je u sportskoj dvorani Bili Brig, dok je natjecanje u rukometu bilo u dvorani Srednje škole.

zupanijske-igre-grude-2015-94

Svečano proglašenje pobjednika i zatvaranje 18. Županijskih igara održano je u gradskoj sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama. Iduće, 19. sportske igre osnovnih i srednjih škola održat će se u Širokom Brijegu.

U nastavku pogledajte rezultate natjecanja…

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

kosarka.jpg

nogomet.jpg

rukomet.jpg

stolni-tenis.jpg

šah.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

kosarka.jpg

rukomet.jpg

rukomet.jpg

 

stolni-tenis.jpg

šah.jpg

grude-online.com

OGLASI

Loading