Select Page

U HDZ-u 1990 ZADOVOLJNI REZULTATOM: Raguž u Sarajevu osvojio 24.969 glasova, a stranka ostala bez mandata

U HDZ-u 1990 ZADOVOLJNI REZULTATOM: Raguž u Sarajevu osvojio 24.969 glasova, a stranka ostala bez mandata

U Mostaru je održan sastanak predsjednika HDZ-a 1990 Martina Raguža sa svim budućim zastupnicima HDZ-a 1990 na svim razinama vlasti, iako ih nema baš previše.
Na sastanku je, pored analize izbornih rezultata, naglašeno da HDZ 1990 nastavlja voditi politiku koja će se temeljiti na europskim vrijednostima i pozitivnom pristupu u rješavanju svih problema u kojima se nalazi naša zemlja i njeno društvo.

Bošnjaci prepoznali rad, trud i zalaganje HDZ 1990

“Možemo biti vrlo zadovoljni izbornim rezultatom, vašim zalaganjem i radom koji je prepoznat od strane građana (čitaj Bošnjaka), a što najbolje artikulira podatak da smo ostvarili rast od 30% više dobivenih glasova (od strane Bošnjaka) u odnosu na prethodne izbore“, poručio je Martin Raguž, valjda misleći na broj glasova koje je dobio u županijama s većinskim bošnjačkim stanovništvom.

Ponosni na činjenice da su u Sarajevskoj županiji osvojili oko 24.969 nehrvatskih (dominantno bošnjačkih) glasova, u Tuzlanskoj županiji Martin Raguž osvojio je 9.522 glasa i Zeničko-dobojskoj je županiji Martin Raguž osvojio 10.139 glasova, nisu ih previše brinuli podatci da u tim županijama, unatoč ovolikom broju osvojenih glasova, nemaju niti jednog zastupnika.

I dalje će voditi probošnjačku politiku

HDZ 1990 će ostati vjeran svojim principima (vjerojatno će i dalje tražiti povjerenje muslimana i Bošnjaka), nastaviti voditi politiku koja će biti okrenuta prema budućnosti i europskom putu ove zemlje te će u svome radu zastupati one vrijednosti zbog kojih je dobio povjerenje građana (čitaj Bošnjaka/muslimana) na izborima, zaključeno je na sastanku u Mostaru.

Na sastanku nije bilo govora oko promjene imena stranke, iako se iz krugova bliskih stranki nagovještao i takav rasplet.

OGLASI

Loading