Select Page

U Ljubuškom tribina o ženama u poduzetništvu

U Ljubuškom tribina o ženama u poduzetništvu

Tribina pod nazivom ”Žene u poduzetništvu – suočavanje s izazovima” bit će održana u četvrtak, 11. studenog, u 18:00 sati u konferencijskoj dvorani hotela Bigeste u Ljubuškom.

Cilj je predstaviti priče uspješnih poduzetnica iz Ljubuškog i okolnih mjesta, ali i saznati kako se nose sa svim izazovima u poslovanju.

Na tribini sudjeluju: Žana Alpeza (Udruga Pravi put), Helena Radić (Lola.tees), Lidija Jelčić (Lota Art), Maja Bošnjak (Fitness klub Maya), Radmila Jurčić (ekonomistica), Ana Ljubić (Pulvinaris), Antonela Marinović Musa (Dnevni list/moderatorica).

Uvodničari na tribini bit će: Ana Soldo, pomoćnica ravnatelja Ureda Vlade ŽZH za europske integracije i Radoslav Luburić, ravnatelj JU Razvojna agencija ŽZH-HERAG.

Podaci o broju žena poduzetnica variraju od regije do regije, a kada je riječ o Bosni i Hercegovini, u posljednje vrijeme bilježimo pozitivne pomake po pitanju uvjeta i mogućnosti za žene kako bi se ostvarile kao poduzetnice. Sve je više prepoznatljivih brendova iza kojih stoje upravo žene. One su te koje ruše sve barijere te svojom odvažnošću i sposobnošću osvajaju kupce i tržišta.

Ipak, treba imati na umu da je i dalje žensko poduzetništvo opterećeno različitim preprekama, a kako bi se one što uspješnije riješile, poduzetnice često ističu potrebu jačeg umrežavanja žena na svim razinama te međusobnu razmjenu informacija i znanja, navode iz Udruge pravi put te dodali: Dođite na tribinu i pružite podršku našim gošćama, ali i svim ženama koje su uključene u poduzetničke aktivnosti.

Tribinu organizira Udruga Pravi put iz Gruda, u suradnji s Dnevnim listom, te uz podršku Ministarstva financija ŽZH.

OGLASI

Loading