Select Page

U Mostaru otvorena humanitarna putujuća izložba ”Pomozimo zajedno!”

U Mostaru otvorena humanitarna putujuća izložba ”Pomozimo zajedno!”

U HKD Herceg Stjepan Kosača u Mostaru je otvorena humanitarna putujuća izložba ”Pomozimo zajedno!” u organizaciji humanitarne udruge „fra Mladen Hrkać“ iz Zagreba i predstavništva Udruge u Širokom Brijegu.

Putujuća izložba ”Pomozimo zajedno” sastoji se od kolekcije 79 doniranih umjetničkih djela koja je moguće kupiti putem on-line aukcije na www.humh.hr.

Prihod od aukcije bit će usmjeren u fond za projekt izgradnje Doma.

Projekt putujuće izložbe provodi se u partnerstvu sa Hrvatskom maticom iseljenika i Maticom hrvatskom i njezinim ograncima diljem Bosne i Hercegovine i Hrvatske, piše Bljesak.info.

Izložba će u Bosni i Hercegovini proputovati i kroz Široki Brijeg, Grude, Livno, Tomislavgrad, Bugojno, Čapljinu, Stolac, Ljubuški, Čitluk, Vitez, Žepče, Sarajevo i Orašje te kroz 20 gradova u Republici Hrvatskoj i to s ciljem upoznavanja šireg stanovništva sa Projektom izgradnje objekta „Dom fra Mladen Hrkać“ za smještaj osoba na liječenju daleko od doma – u Zagrebu.

Financijski pokrovitelji humanitarne putujuće izložbe „Pomozimo zajedno!“ su: Vlada Republike Hrvatske i Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, JP Hrvatske telekomunikacije Mostar d.d. i JP Elektroprivreda HZHB Mostar d.d.

vecernji.ba

OGLASI

Loading