Select Page

U nedjelju 3D projekcije u kinodvorani Posušje

U nedjelju 3D projekcije u kinodvorani Posušje

U nedjelju, 26.11.2017. godine pred posuškom publikom je bogat program 3D projekcija u kinodvorani.

Program 3D projekcija započinje u 14:30 filmom Ana Karenjina. Jedan od najiščekivanijih filmova godine!
“Sve sretne obitelji nalik su jedna na drugu, svaka nesretna obitelj nesretna je na svoj način.”
Rečenica kojom počinje Tolstojev roman vjerojatno se mnogima urezala duboko u pamćenje, a tragična bezvremenska romansa poslužila je kao inspiracija i redatelju Joeu Wrightu. Nakon „Ponosa i predrasuda“ te „Okajanja“, odlučio je još jednom za glavnu ulogu angažirati Keiru Knightley koja je utjelovila Anu Karenjinu u najnovijoj ekranizaciji ruskoga klasika.
Njezinog supruga, visokog državnog službenika Alekseja Karenjina igra Jude Law, dok joj utjehu pruža Aaron Taylor-Johnson koji je utjelovio Vronskog. Film je sniman na više od 100 povezanih setova, koji omogućavaju vrlo glatko kretanje radnje kroz različite interijere i eksterijere u kojima će gledatelji imati prilike uživati. DOBITNIK NAGRADE OSCAR ZA NAJBOLJU KOSTIMOGRAFIJU.

Potom za najmlađe u 17:00 prikazat će se animirani film COCO. Priča prati dječaka Miguela koji želi postati glazbena zvijezda poput svog idola Ernesta de la Cruza, iako je u njegovoj obitelji već generacijama zabranjeno bilo kakvo bavljenje glazbom. Miguel se, nakon bizarnog spleta okolnosti, nađe usred avanture koja ga vodi u Zemlju mrtvih, gdje upoznaje suludog prevaranta Hectora i s njim kreće na put s ciljem da otkriju istinu o prošlosti Miguelove obitelji, i razlog zbog kojeg su svojim članovima davno odlučili zabraniti glazbu.

https://www.youtube.com/watch?v=A24DcvhGKCY

A u 19:00 pogledajte uzbudljivi akcijski film Thor. U filmu Thor: Ragnarok studija Marvel, Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog malja te se nađe u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard da bi zaustavio Ragnarok – uništenje svog rodnog svijeta i kraj asgardske civilizacije – koji predvodi svemoguća i nemilosrdna Hela. No prije toga mora preživjeti smrtonosno gladijatorsko natjecanje u kojem se suočava sa svojim bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – Nevjerojatnim Hulkom!

Posušje.net

OGLASI

Loading