Select Page

U OŠ Vranić održano županijsko natjecanje “Kulturna baština moga kraja”

U OŠ Vranić održano županijsko natjecanje “Kulturna baština moga kraja”

Jučer, prvi dan proljeća, na Vraniću nas je docekala prava zimska idila. Ali to nas nije nimalo obeshrabrilo, čak štoviše, samo je podarilo još ljepši ugođaj.

Naime, naša škola jučer je bila domaćin županijskog natjecanja “Kulturna baština moga kraja” gdje se kroz likovno izražavanje njeguje kultura, tradicija, običaji i vrijednosti zavičaja u kojem živimo.

Program je započeo himnom naše domovine u izvedbi školskog zbora OŠ Vranić. Nakon toga sve prisutne je pozdravila ravnateljica škole Marija Milićević,obrativši se s par prigodnih riječi. Ispred ureda načelnika Općine Posušje obratila se Mirjana Biško, a ispred ministarstva obrazovanja Mario Mikulić. Također je, ispred stručnog Povjerenstva sve pozdravio i prof. Jozo Marić.

Bilo je jako svečano i lijepo. Stručno povjerenstvo je pohvalilo radove svih učenika, te su istaknuli da izbor nije bio lagan,ali ipak donijeli su odluku. Prvo mjesto osvojila je Andrea Boras iz OŠ Marka Marulića, Ljubuški. Drugo mjesto osvojile su Iva i Milla Zadro iz OŠ Tina Ujevića, Vitina, a treće mjesto Dominik Ivanković iz OŠ Kočerin. Nakon programa nastavilo se druženje uz zakusku.

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo i našem načelniku gospodinu Branku Bagi na pokroviteljstvu ovog natjecanja kao i na uspješnoj suradnji na projektima u našoj školi.

OŠ Vranić

OGLASI

Loading