Select Page

U Posušju sjednica Predsjedništva Skupštine Saveza gradova i općina u FBiH

U Posušju sjednica Predsjedništva Skupštine Saveza gradova i općina u FBiH

Sedma sjednica Predsjedništva Skupštine Saveza općina i gradova Federacije BiH održat će se u utorak 26. veljače u Posušju.

Na dnevnom redu sjednice, između ostaloga, riječi će biti o Projektu “Jačanje kapaciteta saveza općina i gradova u Bosni i Hercegovini”, prezentaciji Okvirnog akcijskog plana Saveza za 2019. godinu i prezentaciji sažetaka praktičnih politika utjecaja EU legislative na jedinice lokalne samouprave u BiH.

Također, raspravljat će se o konferenciji planiranoj za 13. ožujka 2019. godine u organizaciji dva saveza na temu Izvješća o utjecaju EU legislative na jedinice lokalne samouprave i iskustva regije, prezentaciji EU Mape puta Saveza kao i o osnivačkom sastanaku Mreže za javne financije Saveza općina i gradova FBiH.

Na dnevnom redu sjednice je i Zahtjev Saveza za obustavom primjene Zakona o izmjenama i dopuni Zakona o komunalnim taksama u Županiji Sarajevo (“Sl. novine KS”, br. 28/18) i Regulacija taksi i naknada u Federaciji BiH (prijedlog USAID-a).

Sjednica Predsjedništva Skupštine Saveza općina i gradova FBiH održat će se u zgradi općine Posušje u 11 sati, priopćeno je iz Saveza.

/Fena/HMS/

OGLASI

Loading