Select Page

U Posušju spješno provedena Božićna akcija dragovoljnog darivanja krvi

U Posušju spješno provedena Božićna akcija dragovoljnog darivanja krvi

U  organizaciji Crvenog križa općine Posušje u suradnji sa Koordinacijom udruga proisteklih iz Domovinskog rata HVO Herceg-Bosne Posušje, te pod vodstvom medicinske ekipe Službe za transfuziologiju SKB Mostar dana 18.12.2019. godine održana je redovita godišnja akcija dragovoljnog darivanja krvi.

Ukupno je 55 (pedeset i pet osoba) je pristupilo  liječničkom pregledu i izrazilo spremnost za darivanjem tekućine koja život znači, a njih 47 (četrdeset i sedam)  je darovalo krv te na taj način znatno doprinijelo da se zanove zalihe krvi u SKB Mostar u ovo Božićno- Novogodišnje vrijeme.

Dr. Danijel Nedić je u ime medicinske ekipe Službe za transfuziologiju SKB Mostar izrazio veliku zahvalnost Crvenom križu općine Posušje, a preko njega i svim darivateljima, kao i onima koji su pripomogli da akcija prođe u najboljem redu.

To isto učinio je i predsjednik Crvenog križa općine Posušje gosp. Branko Leko koji je i ovaj put bio darivatelj – kao rekorder u općini Posušje, te gosp. Mladen Bašić – predsjednik Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata HVO Herceg-Bosne Posušje, te načelnik općine Posušje gosp. Branko Bago koji su i ovaj put bili dragovoljni darivatelji krvi skupa sa svojim sugrađanima, studentima, liječnicima, radnicima,…

Uz financijsku podršku općine Posušje svim dragovoljnim darivateljima krvi, kao i medicinskom osoblju SKB Mostar, te osoblju i volonterima Crvenog križa osiguran je zajednički zahvalni obrok.

DAROVANA KRV – SPAŠEN ŽIVOT!

KAP LJUBAVI – IZVOR ŽIVOTA!

Posušje.net

OGLASI

Loading