Select Page

U subotu u Posušju 11. Vinski turnir u golfu

U subotu u Posušju 11. Vinski turnir u golfu

Pod sloganom “Oću da mi bude lipo” u subotu (26. travnja) na Topali u Posušju održat će se ”11. Vinski turnir u golfu Posušje 2019.”

Turnir sa izuzetno pozitivnom energijom pun solidarnosti i razumijevanja, golf turnir na kojem svi sudionici igraju opušteno, možda i zbog vina, ali i s pobjedničkom ambicijom, jer uz pehar glavna nagrada je pršut.

Za vrhunsko vino na tradicionalnom vinskom turniru ove godine pobrinula se Vinarija Čitluk, ovogodišnji prijatelj turnira sa svojim sortnim vinima.

-Ovo je jedan specifičan turnir na kojem se promovira golf u Posušju i u Hercegovini, ali promovira se i općina Posušje u Zapadnohercegovačka županija, zajedno s vinom, kazao nam je organizator ovog turnira Mario Mandurić iz Golf kluba Posušje, pozivajući sve da lijep subotnji dan iskoriste dolaskom na posuške golf terene i uživaju u dobroj igri golfera i druženju.

Mandurić je, uz to, na turnir najavio dolazak više od pedeset golfera iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i SAD-a, uz dolazak više profesionalnih igrača golfa.

Kao uvertira ovom sportskom događaju koji počinje u subotu u podne u petak, večer uoči turnira, u restoranu Mario u Posušju bit će party na kojem će golfere, ali i druge goste zabavljati Duo Maxime iz Ljubuškog.

Posušje.net

OGLASI

Loading