Select Page

U utorak najavljena 17. sjednica Skupštine ŽZH

U utorak najavljena 17. sjednica Skupštine ŽZH
Predsjednik Skupštine ŽZH Ivan Jelčić sazvao je 17. sjednicu ovog tijela.

Na sjednici koja će se održati u utorak 30. lipnja 2020. godine, s početkom u 11 sati u dvorani za sastanke Skupštine Županije Zapadnohercegovačke (zgrada Županije Zapadnohercegovačke – prizemlje) raspravljat će se o devet točaka.

Na dnevnom redu će se između ostaloga naći Prijedlog Zakona o dopuni Zakona o dopunskim pravima branitelja i članova njihovih obitelji i to po skraćenom postupku.

Također raspravljat će se i o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o radu te Nacrt Zakona o reprezentativnosti sindikata i udruženja poslodavaca.

Dnevni red:

  1. Usvajanje Zapisnika sa 16. sjednice Skupštine Županije Zapadnohercegovačke,
  2. Zastupnička pitanja, primjedbe i prijedlozi, više OVDJE.
  3. Prijedlog Zakona o dopuni Zakona o dopunskim pravima branitelja i članova njihovih obitelji (skraćeni postupak), više OVDJE.
  4. Prijedlog Zakona o izmjenama Zakona o ministarskim, vladinim i drugim imenovanjima u Županiji Zapadnohercegovačkoj (skraćeni postupak), više OVDJE
  5.  Izvješće o izvršenju Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za razdoblje od 01. siječnja do 31. prosinca 2019. godine, više OVDJE.
  6. Prijedlog Odluke o očitovanju na Nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o radu, više OVDJE
  7. Prijedlog Odluke o očitovanju na Nacrt Zakona o reprezentativnosti sindikata i udruženja poslodavaca, više OVDJE
  8. Prijedlog Odluke o očitovanju na Nacrt Zakona o dopunama Zakona o vijeću zaposlenika, više OVDJE
  9. Prijedlog Odluke o raspodjeli sredstava utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2020. godinu za tekuće prijenose za političke stranke za razdoblje travanj-lipanj 2020. godine, OVDJE.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Loading