Select Page

U vaterpolskim uvjetima Posušje donijelo bod iz Livna

U vaterpolskim uvjetima Posušje donijelo bod iz Livna

 

Jučer su nogometaši HŠK Posušje u sklopu 4. kola gostovali u Livnu kod NK Troglav.

Posušje je istrčalo u sljedećem sastavu: Baćak, Kovač(C), Crnogorac, Ćuže, Bakula, Glavina, Bešlić, Soldo, Bešlić, Begić i Stipić.

Hladan tuš desio se već u 5 min. kada Boško Peraica baca Zgonu u trans i donosi vodstvo svojoj momčadi.

U 25. min susreta došlo je do prekida utakmice zbog jake kiše i olujnog vjetra, kada glavni sudac Romeo Primorac povlači momčad sa terena. Prekid je trajao 20min, nakon čeka delegat Muhamed Kajan izlazi na teren i baca loptu na svim dijelovima terena i provjerava regularnost. Kajan je dao znak nakon provjere i Primorac je pozvao aktere susreta na teren. Prekid se nije dobro odrazio na momčad Lea Sliškovića, koja nije dobro izgledala nakon prekida. Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 1-0 za domaće.

Kiša je i u drugom djelu nastavila da pada jakim intenzitetom te je teren u Livnu više ličio na bazen. Loš nogomet gledali smo u drugom djelu, jer teren nije dopuštao razvijanje nikakve igre. Posušje je napadalo i pucalo sa svih strana, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. U 73. min Glavina je sam izašao pred vratara, ali lopta odsjeda na stativi uz veliki huk s tribina. Mala skupina naših navijača konstantno je bodrila svoje dečke.

U 80 min susreta nastupilo je neviđeno slavlje na tribinama kada Jure Glavina euro golom iz slobodnog udarca donosi Posušju veliki bod.

Sljedeća dva kola naša momčad igra pred svojim navijačima. U nedjelju na Mokri Dolac stiže HNK Mladost, a nakon Mladosti na „zeleni dragulj“ stići će ovogodišnje iznenađenje prvenstva FK Klis.

Nk Troglav Livno (1-1) Hšk Posušje

Igračima i treneru čestitamo na ostvarenom rezultatu u Livnu.

OGLASI

Loading