Select Page

U Viru održan četvrti predizborni skup HDZ BiH

U Viru održan četvrti predizborni skup HDZ BiH

Četvrti predizborni skup u okviru kampanje za lokalne izbore koji će se održati u mjesecu listopadu u organizaciji Općinskog odbora HDZ-a BIH Posušje održan je u petak 16. rujna 2016. u Viru.

Skup je počeo intoniranjem „Lijepe naše“ i minutom šutnje za poginule hrvatske branitelje i preminule članove HDZ BIH, nakon čega je prikazan video materijal o realiziranim projektima u protekle četiri godine.

Ivan Lončar je pozdravio sve nazočne u ime kandidata s liste  HDZ-a BiH za općinsko vijeće općine Posušje. Rekao je kako je lista HDZ-a BiH za ove izbore osvježena s novim kadrovima, mladim ljudima, intelektualcima,i većina njih dosad nije bila politički angažirana.

  • Vjerujem da ćete nam opet dati povjerenje i glasovati za listu HDZ BiH i za g. Branka Bagu, kandidata za načelnika općine Posušje ispred HDZ BiH, te na kraju svog obraćanja zaželio ugodnu večer i svako dobro.

Skupu se obratio i kandidat za načelnika općine Posušje Branko Bago. Rekao je kako su ovdje došli da bi na neki način položili račune za protekle četiri godine povjerenja kojeg su im ukazali birači, i da bi predstavili ljude i namjere koje imaju za naredne četiri godine.

  • Dosta stvari koje smo uradili u proteklom mandatu ste vidjeli u našoj video prezentaciji a i osobno ste se mogli uvjeriti koliki je napor i energija ulagana tijekom te četiri godine. Ima dosta stvari koji su nam se ukazali u međuvremenu kao potreba, a nisu bili predviđeni našim programom iz 2012., ali smo  ih realizirali.

U svom govoru dotakao se i nekoliko projekata koji su realizirani na prostoru ovog dijela općine kao što su ulaganja u cestovnu infrastrukturu, u školu, vodovod i dr.

Sljedeći predizborni skup najavljen je za nedjelju, 18. rujna 2016. u Čitluku kod osnovne škole s početkom u 19 sati.

Posušje.net/OO HDZ BIH Posušje

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading