Select Page

Učenici SSŠ Posušje na 6. utrci solarnih automobila u Sisku

Učenici SSŠ Posušje na 6. utrci solarnih automobila u Sisku

U sklopu proslave Dana Sisačko-moslavačke županije i ove će se godine u Sisku održati atraktivna i zanimljiva utrka solarnih automobila u organizaciji Tehničke škole Sisak. Šesto izdanje utrke održat će se od 7. do 9. lipnja, a i ovaj put će je pratiti prigodna izložba automobila i konferencija o električnim i solarnim vozilima

Na utrci je najavljeno sudjelovanje 24 ekipe srednjih strukovnih škola, među kojima je i ekipa Srednje strukovne škole Posušje. Utrka će se odvijati u dva dijela, revijalnom koji će biti održan 8. lipnja i natjecateljskom 9. lipnja.

Možemo samo zamisliti koliko je bilo potrebno zalaganja profesora SSŠ Posušje, te vrijednog rada svih učenika, koji u posljednje vrijeme ostvaraju izvrsne rezultate na ovom polju.

“Želimo postati škola prepoznatljiva po inovacijama, imamo kapacitet koji moramo iskoristiti te kreativne učenike koji tu kreativnost moraju razvijati uz pomoć profesora. A praktična nastava je najbolji način za to” – prije puta u Sisak izjavio je ravnatelj škole Mario Knezović.

Iz škole se još jednom zahvaljuju svima onima koji su im na bilo koji način pomogli u izradi novog automobila kojeg će škola predstaviti na ovoj utrci.

Posušje.net

OGLASI

Loading