Select Page

UGP: Hitno urediti sanitarne čvorove u školama!

UGP: Hitno urediti sanitarne čvorove u školama!

U utorak, 17. ožujka, održana je 11.(28.) sjednica Upravnog odbora Udruge gospodarstvenika Posušje (UGP).

Na sjednici se raspravljalo o više točaka Dnevnog reda, a među njima i o temama o kojima će se razgovarati na radnom sastanku sa Općinskim načelnikom, Brankom Bagom i ministrom gospodarstva ŽZH, Dariom Sesarom, koji bi se trebao održati uskoro. Rješavanje statusa neprivatiziranih poduzeća u Posušju, objekata Vinjanskog doma i zadruge Blidinje kao i graničnog prijelaz Osoje, su teme o kojima se do sada nekoliko puta razgovarala, ali ta pitanja, još uvijek, nisu riješena te zbog toga UGP, ponovno, pokreće njihovo rješavanje.

Stanje sanitarnih čvorova u osnovnim i srednjoj školi u Posušju je vrlo loše, a u nekima i potpuno van funkcije, tako da učenici moraju ići na toalet van škole. Članovi UO UGP će zatražiti od Općinskog načelnika hitno rješavanje ovakvog stanja i stvaranja primjerenih higijenskih uvjeta u svim školama, kako ne bi došlo do ugrožavanja zdravlja učenika ovih škola.

U suradnji s profesorima i učenicima Gimnazije u Posušju, UGP će organizirati Dane otvorenih vrata za sve zainteresirane učenike i na taj način im pomoći kod odabira njihovog budćeg zanimanja.

ugp

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading