Select Page

Uhićen vozač koji je izazvao prometnu nesreću sa smrtnim ishodom kod Širokoga Brijega

Uhićen vozač koji je izazvao prometnu nesreću sa smrtnim ishodom kod Širokoga Brijega

Kako je u biltenu “Halo 122” javljeno iz MUP-a ŽZH, u četvrtak u 20.40 sati uhićen je vozač koji je izazvao prometnu nesreću u mjestu Podvranić, na magistralnom putu M6.1 Široki Brijeg – Posušje, a u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Podsjetimo, u četvrtak u 18.40 sati, na magistralnoj cesti M6.1, u mjestu Podvranić, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, jedna osoba zadobila je tjelesne ozljede, a na dvama motornim vozilima nastala je velika materijalna šteta.

Očevid su izvršili dežurni županijski tužitelj i policijski službenici PU Široki Brijeg. Izvršenim očevidom utvrđeno je da su u nesreći sudjelovali motorno vozilo marke Renault Laguna, bh registarskih oznaka, kojim je upravljao crnogorski državljanin E. Z. (48) a koje se kretalo u smjeru Posušja, i motorno marke VW Passat, BH registarskih oznaka, kojim je upravljao 49-godišnji BH državljanin, a koje se kretalo u smjeru Širokog Brijega, priopćeno je iz MUP-a ŽZH-a.

Nadalje, očevidom je utvrđeno da je vozač Renaulta u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom koje je potom prešlo u lijevu kolničku traku, gdje je ostvarilo kontakt s motornim vozilom marke Passat koje se kretalo iz suprotnoga smjera.

U prometnoj nesreći vozač Passata zadobio je po život opasne ozljede, od kojih je na licu mjesta podlegao, dok je vozač Renaulta zadobio ozljede koje su medicinski sanirane u CUM Mostar, gdje je prevezen vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg.

U četvrtak u 20.40 sati, prema naredbi županijskoag tužitelja, policijski službenici PU Široki Brijeg lišili su slobode vozača Renaulta, crnogorskoga državljanina E. Z. (48), i u tijeku je kriminalistička obrada nad istim u službenim prostorijama PU Široki Brijeg.

jabuka.tv

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading