Select Page

Uoči Željezničara trener Karačić: Dat ću sve od sebe da ispunimo cilj ostanka!!!

Uoči Željezničara trener Karačić: Dat ću sve od sebe da ispunimo cilj ostanka!!!

Nakon reprezentativne stanke ovog vikenda vraća se Premijer liga Bosne i Hercegovine u kojoj je na rasporedu 24. kolo, a u njemu će HŠK Posušje na svom Mokrom Docu dočekati FK Željezničar. utakmica se igra u nedjelju s početkom u 15 sati, a to će biti prva utakmica novog trenera Tonija Karačića na klupi Posušja. 

Uoči utakmice održana je konferencija za medije na kojoj se trener Karačić obratio javnosti.

U najavi utakmice rekao je: “Jako se radujem prvoj utakmici jer snagu svoje momčadi možeš procijeniti isključivo na utakmici. Ovu pauzu mislim da smo kvalitetno iskoristili i pripremili se za nastavak prvenstva. Što se tiče protivnika, on je dosta kvalitetan, međutim ja se nadam da ćemo pružiti kvalitetnu igru i osvojiti 3 boda koja bi nam puno značila u ispunjavanju našega cilja, a to je sigurno ostanak u ligi.” Nadovezao se trener i na zdravstveno stanje ekipe, te rekao da ima malih problema, ali da se nada kako će u ova dva dana svi biti spremni.

U nastavku su uslijedila i pitanja novinara. O tome je li pratio ligu i HŠK Posušje do sada kaže: “Sigurno da sam pratio, nešto uživo a nešto preko TV-a, što se tiče Posušja mislim da su se stvari prebrzo odvijale tako da i ovi problemi u koje smo došli nisu ništa novo. Dojmila me energija ljudi koji vode klub, sve rade kako bi imali stabilnog premijerligaša. Tako da je ovo jedan izazov za mene da dam sve od sebe da ispunimo cilj ostanka.”

Na pitanje može li se s ovom ekipom taj ostanak izboriti rekao je: “Hvala Bogu da mislim da može, inače ne bih dolazio. Za mene je ovo sada najbolji kadar i rekao sam da neću tražiti alibije, tako je kako je želim napraviti sve maksimalno kvalitetno svaku utakmicu i nadati se da ćemo tako izboriti ostanak.”

O svojim idejama i promjenama u ekipi trener kaže: “Da, promjene idu postupno, u nogometu se dosta toga promijenilo i nitko nema vremena pola godine nego ideje i način rada moraš odmah primjenjivat i to tražiti kroz treninge i utakmice te ocjenjivati izvedbe, i na osnovu toga raditi analize.”

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading