Select Page

Upriličen prijem u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske

Upriličen prijem u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske

U Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske upriličen je prijem za veleposlanika Države Izrael Ilana Mora i dužnosnike iz BiH koji su nedavno boravili na studijskom putovanju u organizaciji izraelske razvojne agencije MASHAV te Uprave za gospodarske poslove i razvojnu suradnju Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

Cilj putovanja bilo je prenošenje izraelskog iskustva u razvoju poljoprivrednog sektora, informatičkih tehnologija ali i rješenja problema s otpadnim vodama koji će biti itekako korisni u daljnjem razvoju županija, odnosno loklanih zajednica unutar njih. Sudionici su bili dužnosnici županijskih institucija te načelnici i gradonačelnici iz Posavske, Hercegbosanske i Zapadnohercegovačke Županije, među njima i načelnik općine Posušje Ante Begić.

Domaćin prijema, ministar Gordan Grlić Radman istaknuo je veliko zadovoljstvo što su razvojni interesi Hrvatske i Izraela u skladu s iskazanim potrebama i željama za suradnju triju županija u s kojima je Hrvatska osobito povezana, a koje imaju veliki potencijal u poljoprivrednoj industriji te dodao da je ovaj projekt potvrda odličnih odnosa.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading