Select Page

Uručen ček od 80.000 maraka za obnove triju kuća obitelji Divković i Pavić

Uručen ček od 80.000 maraka za obnove triju kuća obitelji Divković i Pavić

Pobjednici nogometnog susreta u Vitezu, koji je bio veliko finale humanitarne akcije ‘Darujmo im dom’, a koju je pokrenuo Večernjak, su upravo tri obitelji čije su kuće stradale u prošlogodišnjim poplavama nedalekon od Tuzle. Obiteljima Mirsade Divković, Luce Divković te obitelji Pavić iz Tuzle obiteljske su kuće teško stradale u prošlogodišnjim poplavama i klizištima.

Vjera u bolje sutra

Nadu i vjeru im je upravo vratio ‘Večernji list’ koji je zajedno s Franjevačkim samostanom u Tuzli i Hrvatskim narodnim saborom BiH organizirao akciju u kojoj je do sada prikupljeno 80.000 maraka. Ček s tim iznosom je uime oganizatora gvardijanu Samostana u Tuzli fra Mariju Divkoviću uručio hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović. “Ova pomoć će biti vaš važan doprinos u mozaiku da ljudi ostanu i grade budućnost u Tuzli”, rekao je u zahvali fra Mario Divković.

Ova utakmica odigrana je neposredno nakon susreta rukometnih reprezentacija Hrvatske i BiH u kojoj je slavila snažnija momčad Slavka Goluže koja juriša po jednu od medalja u Kataru. Zbog toga je na velikom videozidu u dvorani bio osiguran izravni prijenos susreta rukometnih reprezentacija Hrvatske i BiH, a na platou ispred dvorane okupljeni su mogli uživati i u dodatnom glazbenom programu, roštiljadi, pivu, kuhanom vinu…

vecernji.ba

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading