Select Page

USLIJED PANDEMIJE KORONAVIRUSA : Novo radno vrijeme poštanskih ureda

USLIJED PANDEMIJE KORONAVIRUSA : Novo radno vrijeme poštanskih ureda

Hrvatska pošta Mostar kao tvrtka čija je misija biti na usluzi svim građanima i u aktualnoj situaciji nastaloj zbog pandemije virusa COVID-19 poduzima sve preventivne mjere u cilju zaštite svih zaposlenih i korisnika, priopćeno je iz HP Mostar. 

U skladu s tim naši poštanski uredi i dalje su na usluzi građanima od ponedjeljka do subote u prilagođenom radnom vremenu koje možete pogledati  OVDJE.

Što se tiče općine Posušje, središnji ured u ulici Fra Grge Martića od ponedjeljka do petka radi od 8 do 14 sati, a subotom od 8 do 13 sati. Ured u Viru ne radi, dok onaj u Rakitnu će raditi ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 12, dok vikendom ne radi.

Naši poštari na terenu i djelatnici u svim poštanskim uredima vrijedno rade kako bi vaše pošiljke stigle na vrijeme, a dostupni smo i preko besplatnog info telefona 080 088 088.

Pratit ćemo i dalje razvoj situacije s korona virusom i sve relevantne obavijesti prenositi na našim službenim stranicama. Također, u danima pred nama uložit ćemo napore u dodatna rješenja za naše usluge kako bi time što više pomogli svim korisnicima, a posebno onima kojima je preporučeno da ne napuštaju svoje domove.

Zahvaljujemo svim našim korisnicima na razumijevanju, te ih molimo da se prilikom posjeta poštanskim uredima ponašaju odgovorno, radi sebe, svojih bližnjih i naših djelatnika, priopćeno je iz HP Mostar. 

OGLASI

Loading