Select Page

Uspjeh za članove Kickboxing kluba “Vitez Mile Bošnjak”

Uspjeh za članove Kickboxing kluba “Vitez Mile Bošnjak”

Otvoreno prvenstvo u kickboxingu u tri discipline 2. Makarska Summer Cup održano je ove subote u Makarskoj.
Medalje su otišle i u ruke članovima Kickboxing kluba „Vitez Mile Bošnjak“.

Luka Rogić i Marin Čuljak su osvojili drugo mjesto u disciplini kick light, Jerko Čutura osvojio je prvo mjesto u kategoriji light contact, Jerko Rogić i Marko Lebo su osvojili drugo mjesto u disciplini light contact, Ljubo Knezović osvojio je prvo mjesto u disciplini kick light.

Pod vodstvom trenera kluba Miljenka Kutleše Roše na spomenutom prvenstvu nastupili su i članovi kickboxing kluba iz Imotskog Dino Divić koji je osvojio 2 mjesto u disciplini light contact, Dino Lončar je osvojio 1 mjesto u disciplini light contact i Marko Tolić koji je osvojio 1 mjesto u disciplini light contact i koji je proglašen najboljim starijim kadetom u disciplini light contact.

Do karaj ovoga mjeseca članove Kickboxing kluba „Vitez Mile Bošnjak“ očekuju još tri natjecanja od kojih planiraju nastupiti barem na dva turnira. „U srpnju nas očekuju turniri, ali najznačajniji je događaj svjetsko prvenstvo u tajlandskom boksu koje će se održati od 18. Srpnja do 30. Srpnja u Bangkoku u Tajlandu pod nazivom „Tajlandski boks se vraća kući““, kazao je trener Miljenko Kutleša Roša.

Radioposusje.ba

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading