Select Page

USPON NA HAJDUČKA VRATA POVODOM MEĐUNARODNOG MJESECA BORBE PROTIV RAKA DOJKE

USPON NA HAJDUČKA VRATA POVODOM MEĐUNARODNOG MJESECA BORBE PROTIV RAKA DOJKE

Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke, kada se različitim manifestacijama i aktivnostima želi ukazati na važnost ranog otkrivanja raka dojke te odlaske na redovite dijagnostičke preglede. Dženad Džino, profesionalni i nagrađivani fotograf iz Jablanice, i ove godine je imao ulogu vodiča u šetnji Čvrsnicom s članicama Udruge “Novi pogled” iz Mostara. Udruga je registrirana kao nevladina i neprofitna organizacija, sa ciljem pružanja informacijske, psihološke i logističke pomoći ženama oboljelima od raka dojke, kao i njihovim obiteljima na području HNŽ.

Prema kalendaru zdravstva, listopad je mjesec kad se obilježava Međunarodni mjesec borbe protiv raka dojke. Poziv da i ove godine budem vodič u ovoj divnoj priči dobio sam od Fatime Burić, žene koja je svoj borbom protiv ove opake bolesti primjer mnogim ženama. Bilo nas je zaista puno, bilo nas je toliko da smo Vam poruku zajedništva, snage, ljubavi i podrške poslali jednim velikim zagrljajem jezera

Crvenjka, koje se nalazi neposredno pored Hajdučkih vrata na planini Čvrsnici. Također i ove godine VELIKA zahvala ide na adresu Gorska Služba Spašavanja Jablanica, momcima koji su naš uspon učinili sigurnim. Zajedno smo jedno srce. Vas molim da u znak podrške ženama oboljelim od karcinoma dojke, podijelite našu objavu i na taj način date podršku, stoji na službenoj stranici Dženada Džine.

Blidinje. Net

OGLASI

Loading