Select Page

Ususret blagdanskom druženju u Posušju

Ususret blagdanskom druženju u Posušju

Tijekom protekla dva dana pripravnici i zaposlenici Općine Posušje prigodnim ukrasima uljepšavali su gradski park pred predstojeći blagdan Uskrsa, ali i prigodno druženje koje općina organizra na Uskrsni ponedjeljak.

Podsjetimo, općina Posušje vas poziva na blagdansko druženje na Uskrsni ponedjeljak,17. travnja na Trg hrvatskih branitelja.

Program počinje u 15:00 sati, uz izbor najboljeg školskog i vrtićkog rada na temu Uskrsa, te mali kviz znanja, a dobra zabava je zajamčena i uz potragu za uskrsnim pisanicama, najboljim plesačima, najboljim talentom, kao i kroz disciplinu „Tucijada“ za koju trebate pripremiti i ponijeti svoju najtvrđu pisanicu.

Pozivaju se vrijedne domaćice i domaćini da na natjecanje ponesu ukrašene pisanice i pokažu svoje umijeće ukrašavanja, jer kako iz općine najavljuju, najljepša pisanica će biti nagrađena.

Prijave za natjecanje će se primati tijekom programa, a cijelu zabavu će svojim delicijama začiniti kuhari SSŠ Posušje.

Blagdansko druženje završit ćemo prigodnim koncertom duhovne glazbe Alana Hržice u posuškoj kinodvorani koji započinje u 19:30 sati. Sam pjevač Alan Hržica je pozvao sve stanovnike naše općine na svoj koncert za koji je najavio da će posebno se potruditi. “Hercegovina je posebno mjesto za mene. U Međugorju sam upoznao suprugu, a za Posušje me veže iznimni pater Ike Mandurić koji me dočekao raširenih ruku onda kada je meni to najviše trebalo,” kazao je Hržica. najavljujući koncert kazao je da će to biti večer slavljenja Boga. Svi ste pozvani na koncert za koji je općina Posušje za sve osigurala besplatan ulaz.

opcina-posusje/ posusje.net

OGLASI

Loading