Select Page

Utrka „Jedna župa – tri crkve“ i ove godine donosi bogate nagrade za najbolje

Utrka „Jedna župa – tri crkve“ i ove godine donosi bogate nagrade za najbolje

Zavičajna udruga Podbila organizira cestovnu utrku  pod naslovom „Jedna župa – tri crkve“. Utrka će se održati u petak 23. lipnja. Utrka je u dužini od 10 kilometara i trčat će se cestom od Vinjana, kroz Vir sve do Podbile.  Start utrke je u Vinjanima u 9 sati.

Ono što je karakteristično za ovu utrku koja se održava drugu godinu za redom su bogate nagrade predviđene za pobjednike. Tako je i u muškoj i u ženskoj konkurenciji nagrada za prvo mjesto čak 1000 KM, za drugo mjesto nagrada je 500 KM i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Za one koji u obje konkurencije dođu na treće mjesto, osigurana je nagrada od 200 KM. Za sve sudionike utrke na predviđenim mjestima bit će osigurano osvježenje, a na cilju po završetku utrke je zajednički domjenak.

Pobjednici na prvoj utrci koja je održana prošle godine bili su u muškoj konkurenciji hrvatski trkač Ivan Dračar iz Imotskog, dok je u ženskoj konkurenciji najbolja bila četrnaestogodišnja Naomi Manđeralo iz Livna.

Prijave na ovogodišnju utrku su na broju telefona  00385 21 854 102 i na broju mobitela 063 246 222.

Generalni pokrovitelj utrke je C.I.O.S. grupa d.o.o. Pokrovitelji utrke su Zavičajna udruga Podbila, Općina Posušje, Ministarstvo hrvatskih branitelja, Mastiok Berlin, Persona Split i Vinarija Jerković.

foto: facebook Vir – Zagorje – Podbila Zavelim

OGLASI

Loading