Select Page

Večeras započinje malonogometni turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje 2022.

Večeras započinje malonogometni turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje 2022.

Malonogometni turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje započinje večeras na terenu Osnovne škole Ivana Mažuranića u Posušju. Malonogometni turnir i ove je godine u organizaciji HŠK Posušje i Športskog saveza općine Posušje.

Ždrijeb skupina održan je 24.lipnja u posuškoj Kinodvorani, gdje su u izvlačenju skupina aktivno sudjelovali predstavnici ekipa.

Ove godine na turniru će nastupiti 16 ekipa, podjeljeni u četiri skupine, a grupna faza traje osam dana.

Naslov brani ekipa Graca, koja večeras otvara prvu večer malonogometnog turnira protiv ekipe Grada Centra.

Drugi će snage odmjeriti Čitluk – Durmišuša, a prvu večer turnira zatvaraju Rastovača Polje – Broćanac.

Svaku večer igraju se tri utakmice. Prva utakmica počinje u 20 h , druga u 21 h a ona posljednja u 22h.

Nagrade su i ove godine predviđene za prva tri mjesta. Tako će ekipa koja ove godine osvoji turnir, uz pehar i medalju, dobiti i novčanu nagradu u iznosu od 2 000 KM. Novčanu nagradu u iznosu 1 000 KM dobit će drugoplasirana ekipa, dok će trećeplasirana ekipa dobiti novčanu nagradu u iznosu od 500 KM. Drugo i treće mjesto također uključuju medalje i pehar. I ove godine proglasit će se najbolji strijelac, igrač i vratar.

Jedan od organizatora turnira Stipe Bešlić vjeruje da će i ove godine turnir biti kvalitetan; „Nadamo se dobroj posjećenosti, sjajnoj atmosferi i lijepom vremenu. Preostala sredstva od turnira idu u ulaganje u infrastrukturu nogometnog kluba, 350 djece svih uzrasta svakodnevno trenira na stadionu, stoga je bitno da ulažemo u omladinski pogon“, kazao je Bešlić.

Najbolja ekipa ovogodišnjeg izdanja malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje predstavljat će Posušje u Ligi Hercegovine, čiji je ovogodišnji domaćin Stolac.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading