Select Page

Veleposlanik Kraljevine Norveške kod UGP

Veleposlanik Kraljevine Norveške kod UGP

Na prijedlog veleposlanika Kraljevine Norveške gospodina Olava Reinertsena, u petak, 24. svibnja 2024. godine, u tvornici kabela Miviko doo Posušje, održan je sastanak veleposlanika Reinertsena, njegove supruge i članice Odbora Poslovne asocijacije Norveška – BiH NBBA Gry Reinertsen, članom Odbora NBBA Vedranom Šimunovićem i asistentice veleposlanika Željke Vojinović, s predstavnicima Udruge gospodarstvenika Posušje.

Ispred UGP-a na sastanku su bili: predsjednik Udruge i vlasnik Mivika Damir Vican, Ivan Pavković (Mesna industrija Rakitno), Petar i Jure Širić (Weltplast), Goran Bralić (Miviko) i tajnik Udruge Stjepan Bago.

Na sastanku je bio i ravnatelj Ureda Vlade ŽZH za EU integracije Ivan Jurilj.

Tema sastanka bili su uvjeti poslovanja u BiH i mogućnosti poslovne suradnje između gospodarstvenika iz Posušja i tvrtki iz Norveške, a posebice mogućnosti izvoza posuških tvrtki u Norvešku i uloga Poslovne asocijacije Norveška – BiH NBBA u tom povezivanju.

Osnivanje Poslovne asocijaciju Norveška – BiH NBBA pokrenuo je veleposlanik Reinertsen s ciljem povezivanja tvrtki iz Norveške i BiH.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading