Select Page

VELIKA OBITELJ MLADEŽI: Mladež HDZ BiH postala punopravni član YEPP-a

VELIKA OBITELJ MLADEŽI: Mladež HDZ BiH postala punopravni član YEPP-a

Predstavnici Mladeži HDZ BiH od 14. do 17. svibnja 2015. boravili su u Portu gdje su sudjelovali na 10. kongresu YEPP-a, najjače organizacije mladih u Europi.

Na Kongresu, Mladež HDZ BiH postala je punopravni član YEPP-a te se tako pridružila velikoj obitelji Mladeži Europske pučke stranke.

Na Kongresu mlade političare pozdravili su i predsjednik Europske pučke stranke Joseph Daul kao i premijer Pedro Passos Coelho. Izaslanstvo Mladeži HDZ BiH predvodili su predsjednik Vedran Kožul, tajnik za međunarodnu suradnju Zdravko Jakiša i glasnogovornik Igor Bašić.

mladez-hdz-yepp1

”Punopravno članstvo u YEPP-u veliko je priznanje radu Mladeži HDZ BiH, njenom zalaganju za europske vrijednosti i brigu o mladima. Iznimna nam je čast što smo postali dio velike obitelji mladeži pučkih stranaka te je ovo svakako jedan velliki poticaj u daljnjem radu, kako na međunarodnoj sceni tako i u Bosni i Hercegovini. Članstvo u YEPP-u otvara nam vrata za suradnju s mladim političarima iz cijele Europe, a samim tim nudi i mogućnost razmjene pozitivnih iskustava te primjene uspješnih modela rada i pomoći mladima”, navedeno je u priopćenju Mladeži HDZ-a.

Kako su priopćili put do punopravnog članstva u YEPP-u zahtjevao je puno rada i strpljenja, a sve to ostvarili su uz pomoć prijatelja iz YEPP-a.

”Posebne zahvale za ukazanu pomoć upućujemo Mladeži HDZ-a Republike Hrvatske i njihovoj predstavnici Andrei Vodanović uz čestitke za izbor na poziciju novog Glavnog tajnika YEPP-a”, priopćeno je.

OGLASI

Loading