Select Page

Veliki petak neradni dan u ŽZH

Veliki petak neradni dan u ŽZH

Vlada Županije Zapadnohercegovačke u utorak je na sjednici u Širokome Brijegu utvrdila tekst Prijedloga Odluke o davanju suglasnosti na Statut Javne ustanove Zavoda za javno zdravstvo Županije, kojeg je donijelo Upravno vijeće navedene ustanove, te ga uputila u daljnju proceduru Skupštine te županije.

Vlada je usvojila i Periodično izvješće o izvršenju Proračuna ŽZH za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2023. godine.

Također, usvojeno je i Izvješće o radu Javne ustanove Zavoda za odgoj i obrazovanje za 2023. godinu, Izvješće o radu Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša ŽZH za 2023. godinu te Izvješće o radu Ureda za zakonodavstvo Vlade za 2023. godinu. Također, usvojeno je i Izvješće o radu Agencije za privatizaciju u ŽZH za 2023. godinu, Izvješće o korištenju sredstava posebne naknade za zaštitu od prirodnih i drugih nesreća u 2023. godini te Program rada Agencije za privatizaciju u ŽZH za 2024. godinu.

Vlada je donijela i Odluku o davanju suglasnosti na Financijski plan Agencije za privatizaciju u ŽZH za 2024. godinu, Odluku o davanju suglasnosti za sporazumni raskid Ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 1984/1 k. o. Jare, Široki Brijeg te Odluku o davanju suglasnosti za sporazumni raskid Ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 408 k. o. Dužice, Široki Brijeg.

Odlukom Vlade Županije, petak, 29. ožujka (Veliki petak) je proglašen neradnim danom u ŽZH.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Loading