Select Page

Veterani Nk Posušja i dalje na vrhu ljestvice

Veterani Nk Posušja i dalje  na vrhu  ljestvice

Veterani NK Posušja nastavljaju pobjednički niz u Regionalnoj ligi veterana, gdje su od 4 odigrana susreta osvojili maksimalnih 12 bodova.

U jučerašnjoj utakmici na svome stadionu Mokri dolac u Posušju pobjedili su ekipu NK Imotski sa rezultatom 5:2, a golove su postigli; Vladimir Čutura-Bađi 2, Ivan Čamber 1, Mario Knezović 1 i Mladen Vranjković 1.
Posušje ima jednu zaostalu utakmicu sa NK Tomislav koja je odgođena zbog loših vremenskih uvjeta, a predviđena je odigrati se na kraju jesenskog dijela prvenstva.

U sklopu ovoga kola nogometaši veterana Rakitna igraju u srijedu odgođeni susret protiv NK Croatie u Zmijavcima.

Usput spomenimo da su Posuški veterani protekli vikend sudjelovali na međunarodnom nogometnom turniru u koji se igrao u čast dana obrane Zadra, a još su igrale ekipe Sinja, Vukovara i naravno domaćin NK Zadar.

Posušani su osvojili odlično drugo mjesto, izgubivši u finalu 2:0 od veterana iz Vukovara.

Bio je to prvenstveno turnir trodnevnog druženja i prijateljstva, nakon čega su svi sudionici prisustvovali zajedničkoj večeri na kojoj ih je između ostalih pozdravio i gradonačelnik Zadra gosp. Branko Dukić sa suradnicima.

Nakon dodjele priznanja i prigodnih poklona koje su srdačni domaćini pripremili svojim gostima, sudionici su između sebe nastavili s evociranjem uspomena vezanih za rat na ovim i drugim prostorima Lijepe naše na kojima je za vrijeme domovinskog rata boravio i veliki broj igrača sa ovog turnira.
Druženje se nastavilo do kasno u noć uz dalmatinsku pjesmu i domaću kapljicu vinskog veselja.

Rezultati 5. kola RLV 2018/19
Mladost – Mračaj 0:1
Posušje – Imotski 5:2
Tomislav – Makarska 3:1
Grude – Kamen 2:2
Croatia – Rakitno ( srijeda 10. Listopad)

M. Bešlić

OGLASI

Loading