Select Page

(VIDEO) MILAN BANDIĆ: Potpora Anti Begiću i demanti na platformaške laži!!!

(VIDEO) MILAN BANDIĆ: Potpora Anti Begiću i demanti na platformaške laži!!!

Kandidat za načelnika općine Posušje ispred vođa Platforme na društvenim mrežama i medijima objavio je susret s gradonačelnikom Zagreba g. Milanom Bandićem s popratnim tekstom, u vlastitoj režiji, kojim je navodno g. Bandić dao njemu podršku na lokalnim izborima.

Kako bi raskrinkali kandidata Platforme donosimo vam videoprilog u kojem g. Milan Bandić daje jasnu potporu kandidatu za načelnika ispred HDZ BIH g. Anti Begiću.

Također, prema informacijama g. Bandić sa kandidatom vođa Platforme nije uopće raspravljao o izborima niti mu je davao bilo kakvu potporu. Kandidat vođa Platforme nepozvan je ušao u privatno dvorište obiteljske kuće g. Bandića u Grudama i zamolio ga za fotografiranje, te tu situaciju iskoristio za prikazivanje lažne potpore na lokalnim izborima, čime je obmanuo svekoliku javnost, uostalom kao što radi tijekom cijele kampanje koja mu se temelji isključivo na klevetanju, lažima i prijevarama.

Ovo je još jedan u nizu dokaza zašto se naš kandidat za načelnika Ante Begić nije želio upuštati u sučeljavanje s osobom koja nema kredibilitet i koja se tijekom kampanje koristi raznoraznim manipulacijama i izmišljotinama.

Ova snimka dokaz je toga.

Evo što je kandidat vođa Platforme objavio prije tri dana:

OGLASI

Loading