Select Page

VIDEO: Team LeBron odnio pobjedu, Jamesu treća All-Star MVP nagrada

VIDEO: Team LeBron odnio pobjedu, Jamesu treća All-Star MVP nagrada

Vrhunac All-Star vikenda predstavljao je dvoboj između momčadi koje su birali s jedne strane LeBron James, a s druge Stephen Curry, pobjedu su na kraju odnijeli LeBronovi, a “gazda” je uzeo titulu MVP-a…

NBA liga posljednjih godina pokušava vratiti zanimanje za All-Star susrete, a nakon dosadašnjeg formata u kojem su se sastajali Istok i Zapad, ove godine momčadi su birali Stephen Curry i LeBron James.

Simbolično nazvani Team LeBron i Team Stephen susreli su se u Staples Centreu u Los Angelesu, a slavila je LeBronova momčad sa 148:145.

Za one koji vole atrakciju i show bio je to užitak, a oni koji preferiraju ozbiljnu košarku jednostavno su preskočili ovaj dvoboj. Nije tu bilo puno ozbiljne košarke, a na kraju su ipak pobjedu pokušali uzeti i jedni i drugi, uspješniji su bili LeBron i društvo koji su na kraju slavili. Ipak, igralo se dosta ozbiljnije u usporedbi s posljednjim All-Star dvobojima, no i dalje daleko od neke natjecateljske košarke.

https://www.youtube.com/watch?v=RfWC4iDzpdI

James je uzeo titulu MVP-a treći put u karijeri, a bilo je zanimljivo vidjeti ponovno u istoj momčadi njega i Kyrieja Irvinga te Russella Westbrooka i Kevina Duranta.

James je do titule MVP-a došao s 29 poena, deset skokova i osam asistencija, a Durant ga je pratio s 19 poena, šest skokova i pet asistencija.

U Curryjevoj momčadi po 21 poen ubacili su DeMar DeRozan (šest skokova) i Damian Lillard, Karl-Anthony Towns dodao je 17 poena i deset skokova, a Kyle Lowry 11 asistencija.

hrsport.net/Foto: EPA

OGLASI

Loading