Select Page

STIGLA POTVRDA: Dominik Begić više nije igrač HŠKP

STIGLA POTVRDA: Dominik Begić više nije igrač HŠKP

HŠK Posušje objavio je na svojim službenim stranicama da su s kapetanom Dominikom Begićem dogovorili sporazumni raskid suradnje.

„Hvala kapetane! Hvala ti za svaku kap znoja, svaki pogodak i svaki tvoj nastup u najdražem dresu. Sretno u novom izazovu!“, stoji u priopćenju premijerligaša s Mokrog Doca.

Ovu informaciju potvrdio je na današnjoj pressici i trener Denis Ćorić; „Istina je, Dominik Begić više nije igrač Posušja i ide u Uzbekistan. Dao je puno za Klub, kad su svi praktički bili „skloni se“, on je dao sve od sebe i bio je tu. Sigurno da mi gubimo, ali u jednu ruku mi je drago zbog njega jer je pokazao da se s vrijednim radom može sve. Neka prezentira sebe i klub gdje ide u najboljem svjetlu i još jednom, želim mu puno sreće“, izjavio je trener Ćorić.

Podsjetimo, Dominik Begić je 2019. godine kao dijete kluba potpisao prvi profesionalni ugovor s ovim klubom. U prvom dijelu tekuće sezone bio je prvi strijelac Posušja sa pet pogodaka, a dodao je i dvije asistencije u 17 nastupa. Dva nastupa dodao je u Kupu BiH. Nastupao je i za Čapljinu, te NK Imotski.Prema neslužbenim informacijama, Begić odlazi u FC Buxoro, a transfer bi trebao biti kompletiran do kraja tjedna.Donko, hvala na svemu i sretno!

OGLASI

Loading