Select Page

VIDEO: Uskoro nova dva albuma „Posuškog ASA“

VIDEO: Uskoro nova dva albuma „Posuškog ASA“

Nakon velikog uspjeha koji je postigao s prethodna dva albuma bilo je jasno kako Ivica Bago neće imati lak zadatak kada bude odlučio snimiti preostale.

Međutim, poznato je kako je „Posuški AS“ trenutno jedan od najuspješnijih pjevača u regiji upravo zbog svoje ambicioznosti, ustrajnosti i velikog truda koji ulaže u svoju karijeru.

Tako je svojim trećim i četvrtim albumima pod nazivom „Bilo” i „Crno“ još jednom pomjerio granice. Na ovim albumima naći se 24 nove pjesme, koje će popratiti i spotovi.

Dva spota su već u javnosti i to za pjesme „Kruna nevjere“ i „Majka“, a u njima najviše promovira svoj zavičaj.

Na pjesmama je surađivao s brojnim eminentnim ljudima iz svijeta glazbe kao što su Alen Slavica, Ivan Mikulić – Civa, Tomislav Pehar, Ante Galić – Pasarella, Jure Stanić – May, Tomo Bačurin – Lima, Boytronic ET, Doris Pinčić Rogoznica, Tomislav Bralić i drugi.

Bago se i ovog puta pobrinuo zadovoljiti svačiji ukus, tako da će publika imati priliku na novim albumima čuti i ljubavne balade, ali i pjesme bržeg ritma.

Dok odbrojavamo do izlaska albuma uživajte u spotu i pjesmi „Majka“:

Posušje.net

OGLASI

PRODAJA STANOVA I GRAĐEVINSKIH PARCELA

[slb_exclude]Investitor izgradnje, društvo Domusgradnja oglašava prodaju stanova i građevinskih parcela. U novoformiranom naselju u Ulici Mile Bošnjaka (Jukića njive) u tijeku je izgradnja višestambene zgrade s ukupno 16...

Loading