Select Page

Vir i Zagorje uz HDZ BiH

Vir i Zagorje uz HDZ BiH

U osnovnoj školi u Viru u prepunoj dvorani održan je peti po redu predizborni skup OO HDZ BiH Posušje u zajedničkoj organizaciji TO Vir i TO Zagorje.

Nakon intoniranja himne “Lijepa naša” i minute šutnje za poginule hrvatske branitelje i preminule članove HDZ BiH, veliki broj žitelja ovih mjesnih zajednica, članova, simpatizera, prijatelja i gostiju HDZ BiH na skupu su se još jednom mogli uvjeriti kroz 15-minutni video u sve ono što je urađeno na prostoru ovog kraja kao i na području cijele općine Posušje u protekle četiri godine.

U govorima je naglasak stavljen na zajedništvo koje je u ovim trenutcima potrebno hrvatskom narodu u BiH, posebno nakon kandidature Komšića za člana Predsjedništva iz reda Hrvata. Konstantan pritisak dolazi od strane bošnjačke političke elite, bilo ljevice ili desnice, te bi nas još jedna Alijansa ili Platforma uništila.

Financijsko stanje u županiji se popravlja, kao i gospodarsko u federaciji, unatoč lošoj političkoj situaciji. HDZ BiH je predvodnik tih pozitivnih promjena te nemamo pravo i nesmijemo biti pasivni promatrači na ovim izborima.

Na kraju skupa najavljeni su skupovi:

– u Grudama završni u dvorani srednje škole u ponedjeljak, 24.9. s početkom u 20 sati
– u Vinjanima u osnovnoj školi u utorak, 25.9. s početkom u 19.00 sati
– u Posušju završni u velikoj gradskoj športskoj dvorani u četvrtak, 27.9. s početkom u 19.30 sati.

Posuše.net/SPONZORIRANI ČLANAK

OGLASI

Loading