Select Page

Vlada ŽZH dala suglasnost za Šumsko-gospodarsko društvo

Vlada ŽZH dala suglasnost za Šumsko-gospodarsko društvo
U srijedu 18. listopada 2023. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Predraga Čovića, u Širokom Brijegu je održana 20. sjednica Vlade ŽZH.

Na sjednici u srijedu Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o usvajanju godišnjeg obračuna Šumsko-gospodarskog društva ŽZH d. o. o. Posušje za 2022. godinu, koju je donio Nadzorni odbor Društva.

Vlada je, također, donijela Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o razrješenju v. d. ravnatelja Šumsko-gospodarskog društva ŽZH d. o. o. Posušje, kojom se Ante Begić iz Posušja razrješava dužnosti v. d. ravnatelja, kao i Odluku o imenovanju v. d. ravnatelja Šumsko-gospodarskog društva ŽZH d. o. o. Posušje, kojom se Ante Begić ponovno imenuje na navedenu dužnost.

Imenovani se imenuje na naprijed navedenu dužnost na period od najduže šest mjeseci.

Pored navedenog, Vlada je na sjednici donijela i Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjenama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Općinskog suda u Ljubuškom, Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša ŽZH i Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva unutarnjih poslova ŽZH, stoji u priopćenju.

OGLASI

Loading