Select Page

VRAĆA NAM SE 2. LIGA FBIH-JUG: Posušje gostuje kod Klisa

VRAĆA NAM SE 2. LIGA FBIH-JUG: Posušje gostuje kod Klisa

Nakon pet mjeseci vraća nam se Druga liga FBiH-Jug, aktualni prvak u nastavak natjecanja ulazi dosta, dosta oslabljen. Težak je zadatak pred Sliškovićem i njegovim izabranicima u sljedećih trinaest kola.

Klub s Mokrog Doca u stanci prvenstva izgubio je dva odlična igrača, a navijači sve manje vjeruju u bolje sutra ovog nekad nogometnog diva. Najbolji igrač i strijelac kluba Dominik Begić napustio je redove aktualnog prvaka zbog kako kaže ne poklapanja ambicija njega i ljudi u klubu, dok je nositelj igre Krešimir Crnogorac doživio tešku ozljedu koljena. Pred Sliškovićem je zaista težak zadatak, jer u duel s dosta pojačanim FK Klis ulazi u borbu za goli život. Otegotna okolnost “plavo-bijelima” je ta da su najvjerniji navijači popularni “Poskoci” nakon duela u Goraždu i blamaže napustili tribine i od tada njihova pjesma ne odjekuje stadionima i livadama u Federaciji.

Navijači čekaju javnu skupštinu nogometnog kluba i da se ambicija nekad velikog nogometnog diva pokažu, ali na vrijeme. U nedjelju će HŠK Posušje gostovati kod viceprvaka iz Butrović polja-FK Klis. Slišković je poručio:

– Ulogu favorita prepuštamo domaćinu, ali mi u Butrović polje nećemo putovati s bijelom zastavom”! Bit će to zaista težak meč, ali što god da se dogodi kod favoriziranog FK Klis, klub će morati nastaviti živjeti.

Hoće li navijači ponovno stati uz svoj klub veliko pitanje, ali posuška nogometna bajka trenutno je lišena svega, jer svima je jasno, prijelazni rok rekao je svoje. HŠK Posušje trenutni je lider tablice s 35. osvojenih bodova, dva više od FK Kis. Na začelju tablice nalaze se Stolac, Grude, Turbina i Kamešnica i njihova borba za opstanak bit će veoma uzbudljiva. Derbi susret se igra u nedjelju u 15h na stadionu Seid Padalović u Butrović polju.

Iz HŠK Posušje su najavili da će svi navijači moći uživo pratiti live promjene rezultata i početne postave na službenoj fb stranici i Instagram profilu. Neka igre počnu! Ekipa portala želi svu sreću igračima, trenerima i svim ljudima koji su u klubu i oko kluba u borbi za bolji Posuški nogomet!

Posuški info

OGLASI

Loading