Select Page

Svi ozlijeđeni stabilno, danas sahrana poginulog mladića

Svi ozlijeđeni stabilno, danas sahrana poginulog mladića

Svih troje pacijenata smještenih u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar zbog ozljeda zadobivenih u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, 14. ožujka stabilno je, potvrđeno je iz SKB-a Mostar, piše Večernji list BiH. – K. M. (1995.) hospitalizirana je u Jedinici intenzivnog liječenja. Zadobila je teške tjelesne ozljede, a trenutačno je hemodinamski i respiratorno stabilna. M. M.(1997.) hospitaliziran je na Odjelu za abdominalnu kirurgiju.

U pitanju su lakše tjelesne ozljede. L. T. (1991.) hospitalizirana je na Odjelu za traumatologiju. Zadobila je teške tjelesne ozljede koje nisu opasne za život – rekla je Adrijana Pandža, glasnogovornica SKB-a Mostar.

Prometno vještačenje

Podsjećamo, u teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila na cesti Mostar – Široki Brijeg, na lokaciji Žovnica, sudjelovalo je pet vozila, a jedna osoba smrtno je stradala, dok su tri ozlijeđene. Poginuo je dvadesetdvogodišnji Milan Mijo Đerek iz Posušja, koji se nalazio u vozilu marke BMW koje se od siline udara prevrnulo i udarilo u brdo. Nakon obavljenog očevida, županijska tužiteljica koja vodi slučaj nije željela govoriti o točnim uzrocima koji su doveli do sudara bez provođenja odgovarajućih vještačenja.

– Vozila su izuzeta radi ispitivanja tehničke ispravnosti, radit će se prometno vještačenje, a obdukcija tijela stradalog mladića bit će najkasnije prekosutra – kazala je tužiteljica.

Dirljive poruke

Zbog nenadane smrti mladog, iznimno talentiranog glazbenika, mnogi su zanijemili, a brojni prijatelji opraštaju se od njega dirljivim porukama. Zbor mladih župe Vir, kojima je pripadao i pokojni Mijo, u svom oproštajnom pismu teško se mire s činjenicom da ih je napustio.

– Uvijek si nas čuvao. Od onog trenutka kad smo osnovali Zbor mladih, bio si naš zaštitnik, brat, prijatelj, vođa. Nasmijao bi se kad bismo ti to spomenuli. Voljeli smo taj osmjeh. Sad kad si na boljem mjestu, okružen anđelima, želimo da slušaš pažljivo naše pjesme, svaka će biti upućena tebi. Nećemo prijatelju govoriti posljednje pozdrave ili zbogom, nego doviđenja mili, piše, između ostalog, na službenoj Facebook stranici Mladi – Župa – Vir.

Sprovod tragično stradalog Milana Mije Đereka bit će danas, 16. ožujka na Virskom groblju u 15 sati.

Dnevnik.ba

OGLASI

Loading