Select Page

WIMBLEDON: Čilić slomio Isnera u nastavku i plasirao se u osminu finala

WIMBLEDON: Čilić slomio Isnera u nastavku i plasirao se u osminu finala

Nakon više od četiri sata igre, jučerašnji meč između Marina Čilića i Johna Isnera je prekinut u petom setu kod rezultata 10:10. Nakon što je poveo sa 10:9, Čilić je na servis suparnika imao 0:30 i priliku da dovrši dvoboj. No, Isner se izvukao pa je zbog nadolazećeg mraka nastavak susreta prebačen za subotu.

Navijači u Wimbledonu, koji navijaju za dobar tenis, nadali su se da će Isner ponoviti svoj legendarni susret protiv Mahuta s kojim je odigrao nevjerojatnih 138 gemova u posljednjem setu, ali Čilić je imao druge planove. Marin je u nastavku meča reagirao odlično te osvojio dva gema i slavio sa 12:10 u petom setu. Prvo je dobio svoj servis, a onda je uslijedila velika borba na Isnerov. Gem je trajao gotovo deset minuta, a Čilić je iskoristio četvrtu meč loptu i pobjednički podigao ruke u zrak

Inače, Čilić je dobio prvi set u tie-breaku, a drugi je na taj način izgubio. Treći set je dobio 6:4, a onda izgubio još jedan tie-break. U petom setu poveo je 3:0, ali Isner se vratio i igrali su do 10:10. Nastavak je, srećom, bio kratak i pripao je hrvatskom igraču koji se tako plasirao u osminu finala. Tamo ga čeka Denis Kudla, koji je pobijedio Giralda sa sa 6:2, 6:7 (3), 2:6, 6:1, 6:3.

vecernji.ba

OGLASI

Loading