Select Page

U Posušju održane Županijske športske igre Mladeži HDZ BiH ŽZH

U Posušju održane Županijske športske igre Mladeži HDZ BiH ŽZH

Preko sto mladih ljudi iz Posušja, Ljubuškog, Gruda i Širokog Brijega okupilo se na Županijskim športskim igrama Mladeži HDZ BiH Županije Zapadnohercegovačke održanim u Posušju.

Članicama i članovima Mladeži HDZ BiH priključili su se i visoki dužnosnici HDZ BiH kao i predstavici izvršne i zakonodavne vlasti sa svih razina.

mladez-bocanje

Program je započeo paljenjem svijeća ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima kao i ispred spomenika poginulim pripadnicima Bugojanske skupine – Fenix, gdje je održan i sat povijesti na kojem se moglo čuti više o djelovanju 19 pripadnika ove skupine.

Potom su na športskom centru u Rastovači započela natjecanja u nogometu, odbojci na pijesku, boćanju i povlačenju konopa. Iako je rezultat bio u drugom planu ipak valja reći kako je prvo mjesto u nogometu osvojila ekipa Posušja.

Ljubušaci su odnijeli pobjedu u boćanju, Širokobriježani u povlačenju konopa, dok je u odbojci na pijesku najbolja bila mješovita ekipa iz Širokog Brijega, Gruda i Posušja.

mladez-nogomet

Natjecateljima su priznanja uručili dopredsjednik HDZ BiH i predsjednik Vlade ŽZH Zdenko Ćosić, predsjednik Mladeži HDZ BiH Vedran Kožul, predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH ŽZH Predrag Kožul i predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH ŽZH Stjepan Marić.

Županijske športske igre Mladeži HDZ BiH Županije Zapadnohercegovačke imale su i humanitarni karakter. Na istima su prikupljani dobrovoljni novčani prilozi koji će biti donirani za liječenje Mate Šarića, mladića iz Posušja koji je nesretnim slučajem prošle godine ostao nepokretan.

Posušje.net

OGLASI

Uljepšaj Božić drugima!

Frama Posušje i ove godine organizira humanitarnu akciju „Uljepšaj Božić drugima“ za potrebite u...

Loading