Select Page

ZA MLADE PODUZETNIKE: SPARK pomaže startupima osvojiti 15 000 eura

ZA MLADE PODUZETNIKE: SPARK pomaže startupima osvojiti 15 000 eura

Osim što mladim poduzetnicima želimo pomoći u ostvarivanju njihovih snova u Mostaru i Hercegovini, SPARK odsad omogućava startupima da se prijave na odličan europski program s početnim ulaganjem od 15 tisuća eura.

O čemu je riječ? U suradnji s našim slovenskim partnerom ABC akceleratorom iz Ljubljane pozivamo sve ambiciozne ljude da se prijave na njihov Smart Living & Health program, a prednosti programa su raznovrsne.

Sama Ljubljana se nalazi na raskrižju Europe pa je idealna za širenje poslovanja i prema zapadu i prema istoku. I ABC akcelerator je smješten u velikoj poslovnoj zoni koja se sastoji od 4500 tvrtki i koju godišnje posjeti 21 milijun ljudi.

Naši partneri traže pametna rješenja koja poboljšavaju svakodnevni život i zdravlje ljudi. Program traje ukupno pola godine, a podijeljen je na dvije faze – prva faza usmjerena je na edukaciju startupa, a u drugoj fazi upoznajete profesionalce iz svoje industrije i investitore. Osim početnog ulaganja od 15 tisuća eura, dobit ćete i ured s kompletnom opremom, hladnjak pun hrane i pića, stan, pomoć od pravnika, konzultanata i poduzetnika, a imate mogućnost dobiti do 310 tisuća eura u bonusima.

Zvuči odlično? Imate ideju za poboljšanje svakodnevnog života? Prijavite se i saznajte više o programu ovdje, a sva pitanja šaljite na info@spark.ba. Natječaj je otvoren do 13.9.2015. godine.

abcportal.info

OGLASI

Loading