Select Page

Zahvala biračima ŽO HDZ BiH ŽZH!

Zahvala biračima ŽO HDZ BiH ŽZH!

U ime Županijskog odbora HDZ BiH Županije Zapadnohercegovačke (ŽO HDZ BiH ŽZH) zahvaljujem svim hrvatskim državljanima koji su iskoristili svoje biračko pravo i glasovali na izborima za X. saziv Hrvatskog sabora, a napose onima koji su birali kandidate s pobjedničkih listi HDZ-a koje predvodi aktualni i budući premijer Vlade Republike Hrvatske gdin. Andrej Plenković, kojemu i ovim putem čestitam na uvjerljivoj pobjedi.


Ipak, kao stranačka organizacija koja je imala svoga kandidata na parlamentarnim izborima u Republici Hrvatskoj, izražavam posebnu zahvalnost svim hrvatskim državljanima s prebivalištem u Bosni i Hercegovini koji su izašli na izbore i pružili maksimalnu podršku HDZ-ovoj listi broj 7. u XI. izbornoj jedinici i kandidatu ŽO HDZ BiH ŽZH gdinu. Nevenku Barbariću.

Vjerujemo kako će izabrani stranački dužnosnici – gdin. Nevenko Barbarić, gdin. Radoje Vidović i gđa. Zdravka Bušić – biti istinski zagovornici Hrvata iz Bosne i Hercegovine u najvišem zastupničkom tijelu Republike Hrvatske te mostobran još tješnje suradnje Vlade Republike Hrvatske s Hrvatima izvan domovine. – navodi Ivan Leko, predsjednik županijskog odbora HDZ BiH Županije Zapadnohercegovačke.

OGLASI

POSTANI DIO ŽKK POSUŠJE

ŽKK Posušje vrši UPISE u školu košarke! Sve zainteresirane djevojčice mogu se pridružiti našim...

Loading