Select Page

Zahvala obitelji Knezović svima koji su dali svoj doprinos!

Zahvala obitelji Knezović svima koji su dali svoj doprinos!

Maleni Ante Knezović ovih dana je često bio tema razgovora u Posušju, a i u drugim mjestima.

Nažalost, obolio je od karcinoma kostiju i u sljedećem tjednu će biti operacija. Njegova obitelj uputila je poruke zahvale svima koji su na bilo kakav način doprinijeli humanitarnoj akciji zahvaljujući kojoj će maleni Ante doći do operacije.

“Bogu hvala, novca je skupljeno dovoljno. Sada nam preostaje moliti dragog Boga da Anti dadne snagu kako bi izdržao i da sve dobro prođe. Budimo s njime u našim molitvama!” – poručuje obitelj.

“Povodom humanitarne akcije koja je održana za Antu Knezovića htjeli bi se zahvaliti svim ljudima koji su dali svoj doprinos. Od srca jedno veliko hvala od obitelji Knezović!”, navodi se u zahvali.

Podsjetimo kako je Udruga navijača Hrvatske nogometne reprezentacije Mi Hrvati-CFE Posušje pridružila se humanitarnoj akciji za Antu Knezovića, dječaka iz Posušja oboljelog od karcinoma. U akciji su skupili 750 KM, ali ono što je Antu posebno razveselilo je i poklon kojeg su mu navijači uručili u Zagrebu. Riječ je potpisanom dresu našeg kapetana i najboljeg reprezentativca Luke Modrića koji će večeras predvoditi naše vatrene.

Posušje.net

OGLASI

Loading