Select Page

Zapovijed stupila na snagu: Na feštama u ŽZH dozvoljeno maksimalno 30 osoba

Zapovijed stupila na snagu: Na feštama u ŽZH dozvoljeno maksimalno 30 osoba
Od srijede, 23. rujna, zabranjeno je organiziranje skupova u zatvorenim prostorima za više od 30 osoba u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Stupila je na snagu zapovijed Stožera civilne zaštite ŽZH od 15. rujna u kojoj se, između ostaloga, nalazi da na svadbenim svečanostima, krstitkama, rođendanskim, momačkim, djevojačkim te maturalnim zabavama i sličnima ne smije biti više od 30 osoba.

Još od 15. rujna, kada je održana 32. izvanredna sjednica Stožera civilne zaštite ŽZH u Širokom Brijegu, ograničeno je radno vrijeme do 24 sata za sve ugostiteljske objekte (kafići, restorani, svadbeni saloni…) te u njima ne smije boraviti veći broj osoba od broja sjedećih mjesta uz poštivanje postojećih mjera.

Zapovjeđeno je nadležnoj županijskoj te općinskoj/gradskoj inspekciji da u okviru svojih nadležnosti prati provođenje mjera ove zapovjedi te u skladu s pozitivnim pravnim propisima koji uređuju predmetnu materiju, privremeno zabrane djelatnost odnosno rad subjektu nadzora ukoliko isti postupaju protivno ovoj zapovijedi.

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading