Select Page

BARIŠIĆ: Motivirani da se vratimo neporaženi

BARIŠIĆ: Motivirani da se vratimo neporaženi

Nakon duge zimske pauze ovog vikenda vraća se Premijer liga Bosne i Hercegovine a u prvom kolu nastavka odnosno 20. kolu nogometaši HŠK Posušje gostuju u Bijeljini kod Radnika.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju s početkom u 13 sati. Podsjetimo Posušje je prvi dio sezone završio na 10. mjestu sa 16 osvojenih bodova isto koliko imaju i 9. Rudar i 11. Leotar dok je Radnik posljednji s 12 bodova. 

Uoči utakmice održana je konferencija za medije na kojoj su se javnosti obratili trener Posušja Stipe Balajić i iskusni stoper Josip Barišić.

Prvo je riječ imao trener koji je rekao: Odradili smo dosta dobre pripreme, nismo imali velikih problema s ozljedama što je najbitnije samo nekoliko sitnih je bilo. Očekivanja za ovu utakmicu su kao i za svaku, očekujem dobru igru što smo prikazali i na pripremama da možemo sa svakim igrati. Očekujemo težak teren a izgleda i ružno vrijeme pa ćemo se morati prilagoditi tim uvjetima. Što se tiče igrača koji neće putovati to su Luka Begić i Miletić koji još nisu spremni te Maglica koji je donio 3 žuta kartona.

Nakon njega riječ je imao Barišić koji je rekao: Svi znamo što nam nosi ova utakmica, nama je svaka finale. Direktan konkurent u borbi za ostanak, idemo s motivom da se vratimo neporaženi s gardom da uzmemo 3 boda iako bi i s jednim bili zadovoljni. Bit će teška utakmica, težak teren, motiviran protivnik ali i mi smo motivirani i idemo se vratiti neporaženi.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading