Select Page

ŽO HDZ BiH ŽZH čvrsto uz Nevenko Barbarić na izborima za Hrvatski sabor

ŽO HDZ BiH ŽZH čvrsto uz Nevenko Barbarić na izborima za Hrvatski sabor

Na VII. sjednici održanoj u Širokom Brijegu članovi Županijskog odbora HDZ BiH Županije Zapadnohercegovačke izrazili su čvrsto opredjeljenje i maksimalnu podršku za gdina. Nevenka Barbarića na predstojećim parlamentarnim izborima u Republici Hrvatskoj.

ŽO HDZ BiH ŽZH ukazana je iznimna čast imati svoga kandidata na visokom drugom mjestu na listi kandidata naše sestrinske stranke u XI. izbornoj jedinici za izbor zastupnika u Hrvatski sabor.

Smatramo kako je gdin. Nevenko Barbarić, aktualni gradonačelnik Ljubuškog, hrvatski branitelj i dugogodišnji član HDZ BiH, koji je obnašao dužnosti predsjednika OO HDZ BiH Ljubuški i ŽO HDZ BiH ŽZH, dokazani domoljub i pravi čovjek za predstavnika i glas Hrvata Bosne i Hercegovine u najvišem zastupničkom tijelu Republike Hrvatske.

Gdin. Nevenko Barbarić dokazao se svojim radom u gradu Ljubuškom na čijem je čelu dugi niz godina, a koji je upravo pod njegovim vodstvom postao turističkim biserom Hercegovine i jednom od najpoželjnijih sredina za život u Bosni i Hercegovini.

Uvjereni smo kako izborom u Hrvatski sabor gdin. Nevenko Barbarić, ujedno i kandidat ŽO HDZ BiH ŽZH, ima prigodu na višoj razini nastaviti razvijati kvalitetne odnose s Vladom Republike Hrvatske, poticati razvojne projekte Hrvata u našoj županiji te biti istinski zagovornik potpune ravnopravnosti Hrvata kao konstitutivnog naroda u Bosni i Hercegovini.

Zato pozivamo sve članove i simpatizere stožerne stranke hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini da izađu na predstojeće izbore i svojim glasom podupru gdina. Nevenka Barbarića i pobjedničku listu HDZ-a u XI. izbornoj jedinici.

Podsjećamo, izbori za zastupnike u Hrvatski sabor za hrvatske državljane u Bosni i Hercegovini bit će održani u subotu i nedjelju, 4. i 5. srpnja na 45 biračkih mjesta u Mostaru, Sarajevu, Livnu, Vitezu, Tuzli i Banja Luci.

OGLASI

Loading